Missie en visie

Onvoorwaardelijke liefde, kracht en kunde

Autistische kinderen staan in direct contact met waarheid en liefde. In de bewustzijnsontwikkeling van het kind heb je als moeder een belangrijke rol. Onvoorwaardelijke liefde, kracht en inherente kennis en kunde, helpen je kind zijn/haar eigen plek in de wereld te veroveren en talenten en kwaliteiten te leven. Zo brengen ze hun cadeau aan de wereld. Deze bijzondere kinderen zijn onze leraren. Evenals bij je kind is ook jouw onvoorwaardelijke liefde en kwetsbaarheid, je grote kracht!

Meesterlijk moederschap

Meesterlijk moederschap kun je niet leren, het is datgene wat je al eigen bent, maar nog bewust mag worden en leven. Meesterschap kun je aanvoelen als die innerlijke kracht die je inherent in je draagt, je verborgen innerlijke wijsheid en creatiekracht. Je eigen ware kern. Als moeders, dragen we een speciale missie in ons leven, en als moeder van een speciaal gezin, is dat een meesterlijke-missie.  Als meesterlijke moeders, draag je dat Licht in je, dat zich gaat openbaren, en je prachtige zonen en dochters gaan je daarin voor. Het gaat om acceptatie en vertrouwen, om de rust en de aandacht, om uit de race van overleving te stappen, tot rust te komen en toegang te krijgen tot je meesterschap.  

“In de tastbare stilte leeft het woordeloze: de verwondering van het kind”

Onze passie

Onze passie is om jou in het proces tot bevrijding van jouw Meesterlijk Moederschap te mogen begeleiden vanuit de helende kracht van de ziel. Door compassie te hebben voor wie je ten diepste bent groeit je eigenwaarde, maak je je onafhankelijk en kom je in de kracht van vreugde en creatie, in contact met je intuïtie, om je kind vanuit je inherente kennis en onvoorwaardelijke liefde te begeleiden, opdat zij hun eigen plek in de wereld voluit kunnen innemen zodat zij hun eigenheid, unieke talenten en kwaliteiten voluit kunnen leven.