Over ons

De meesterlijke moeders

Nanny den Exter

‘Durf te zijn wie je bent en volg je eigen unieke pad!’. 

Vanuit persoonlijke ervaring in het leven en werk ben ik betrokken geraakt bij kinderen en jongvolwassenen in ontwikkeling met autisme en ging begrijpen waarom het zo moeilijk is om op eigen unieke wijze je plek in de wereld in te nemen. Vanuit mijn eigen moederschap werd ik deelgenoot in de spanning en onzekerheden waar moeders mee worden geconfronteerd. In mijn werk met autisme heb ik rust, inzicht, vertrouwen en zingeving ontdekt als wezenlijk in de ondersteuning en begeleiding van ieders kwaliteiten en talenten.

Mijn kracht ligt in acceptatie, verbinding en veiligheid. In het gezamenlijk verkennen van je unieke weg voor je kind, help ik je loslaten en ruimte scheppen voor verandering, naar nieuw balans in jouw authentieke kracht en moederschap.

Yvonne Teubner

 “Dromen lijken onmogelijk, totdat iemand ze waarmaakt”

Moederschap van een speciale zoon heb ik ervaren als een weg die mij verbindt met mijn innerlijke kracht en mogelijkheden. Ik herinner me de onmacht, de schuldvraag, schaamte, onzekerheid en isolement. De moeheid, veelheid en het zo andersom moeten denken en handelen. Totdat een paar liefdevolle krachtige ogen mij aankeken en zeiden: “Don’t save your children from their drama”. De sleutel die mij een ander inzicht gaf en in staat stelde om te vertrouwen op de kracht van liefde en acceptatie in mijzelf en op de potentie in het leven van mijn zoon. 

Kennis, kunde en bezieling over autisme heb ik opgedaan bij het Autism Treatment Center of America, waar ik ben opgeleid in het Son-Rise® programma. Op dit moment ben ik docent in Raja Yoga en Esoteric Healing (INEH) en heb ik een praktijk in energetische coaching en healing. In een ruimte van acceptatie nodig ik je uit om in rust en ontspanning, de helende kracht van liefde en compassie te ervaren vanuit het punt van stilte in jezelf.