“Wat heb ik tot mijn beschikking om deze taak vanuit bezieling vol te houden.

Hoe los ik moeheid op, creëer ik ruimte voor mezelf, bewaak ik mijn grenzen.

Verhoud ik me tot mijn verdriet, houd ik alle ballen in de lucht en kan ik vreugde, geluk en inspiratie ervaren.

Hoe houd ik regie en vertrouwen in mijn intuïtie?”

 

Een bijzonder kind in je leven

Als blijkt dat je kind een vorm van autisme heeft ontvouwd zich een pad, waar je geen idee van hebt, een uitdaging naar je kwaliteit en grootste kracht. Een opdracht, waarin je uitgedaagd wordt in vertrouwen in jezelf, omdat dit bijzondere kind aan je is toevertrouwd.

Soms is de nieuwe werkelijkheid een ware confrontatie.

Vragen, die niet ophouden te bestaan, want er is geen vaste remedie.

Alles is anders en uniek; ook je kind …Als moeder heb je de opgave in het autisme diep begrepen.

Het is jouw houding van liefde en acceptatie waardoor je in staat bent om vanuit de kracht van liefde je te wijden aan de uitdagende zorg voor de ontwikkeling van je unieke kind.

 

Het is veelal onbegrip en onwetendheid vanuit de wereld om je heen, waardoor het handelen vanuit je eigen waarheid vraagtekens oproept.

Onze passie is jou te ondersteunen om uit de race van overleving te stappen, tot rust te komen en toegang te verkrijgen tot jouw Meesterlijk Moederschap. Zodat je vanuit je eigen ervaring en wijsheid weer in je authentieke, vitale kracht en liefde voor jezelf komt en vanuit je innerlijke leiding vorm kan geven aan de begeleiding van je kind en naaste omgeving.